Better Monday.

Underbar helg! Styrsö med tjejerna var så mysigt. Lördag förmiddag i Borås var underhållande. Jag och Linnea på en buss i en timma. Det blev vit version som ska få ett rosa band till röda naglar och klackarna. Linnea köpte ansiktsmasker som vi kletade på senare hemma hos henne i Långedrag. Det var MC-samling på torget. Var nära att inte komma hem på hela eftermiddagen.
På kvällen gled vi till Partille och mötte upp folk för eld och parkhäng. Jag frös, men D hade packat sovsäckar. Vi missade tåget hem på natten, men gled igenom bussresan. Vi såg på lite I hennes skor och sedan sov vi till långt in på söndagen. Frukost halv 3 och sedan glid hem med spårvagn och buss i gårdagens kläder och go dagen-efter känsla.

Idag har jag varit slö med fysiken, men skrivit en bokrecension. Imorgon kväll kommer Linnea från huvudstaden och United möter Barca! Underbart!

image131

Slappt med uppvikta CM, vit tisha från Monki och vårjacka från Vila.

Styrsö!

Har haft en fin kvälll på Styrsö och Donsö med grillning, cider, söta vänner och film. Imorgon bär det av till Borås med Linnea för att kika och förhoppningsvis köpa balklänning. Kärlek!

How you dress is who you are

Det är mycket om behov, lycka och materiella ting nu. Michaela Forni skriver om det. Debatter uppstår. Vi arbetar med det i skolan. Jag tycker att materiella ting kan ge lycka. Kanske inte på samma sätt som kärlek och vänskap eller som när United avancerar i Champions League, men endå en pirrande lycka. Idag fick jag ett par tights som ser ut som jeans och provade ett par baggyjeans (snarlika de jag hade på mig igår, förutom att det inte krävdes ett skärp för att hålla de uppe). Efter det fick jag budgetångest. Jag har en hel lista med saker jag behöver, saker jag vill ha, och endå måste jag spara in nästan hela min inkomst för maj och juni för att åka till Bergen. Den staden och mina vänner där är extrem lycka, så det är det absolut värt. Kanske kan jag avstå från alla vackra skor, men hur ska det bli med sommarkläder (svart och grått gör sig inte lika bra längre) och smink?

Jag har dessutom tänkt ändra stil litegrann. Mer jeans - tajta som baggy - och munkjacka. Mer smickrande och mindre oversize. Mer stilrent och stilsäkert. Lite back to 8th grade för mig. Kanske inte sticka ut så mycket. Inte klippa i allt. Stilren och söt och lite bakåt. Lät inte helt som jag.

Får tänka vidare på det här, men mycket helt klart att det är något att disskutera. Vad säger ni?

Unexpected girl

image122

Bilder från randoms

På sistone har jag tänkte lite på det här med it. Att ha det utan att ens försöka. Eller få det att se nonchalant ut. För mig är det att vara söt och stilren utan att följa trenderna. Vanessa Hudgens från High School musical har ett galet sött ansikte och lika söta kläder, till vardags, en slapp dag och på stranden. Dessutom passar hon onödigt bra ihop med sina snygge och välklädde pojkvän Zac Efron.

   
Rockigt på bild 1 och 3. Hur man gör sig snygg i träningskläder på bild 2 och fit för bad på bild 4.
   
Söt vardagsoutfit på bild 2, par i Ray Bans på bild 3 och snyggsnygge pojkvännen på bild 4.

Fashion, soccer and players.

  

Avklippt tröja, mammas gamla
Jeans, Vila
Solglasögon, HM skulle jag gissa
Skor, marknad


Imorgon blir det matte och konsumentkunskap av bara faan. Och Champions League på kvällen. Ikväll var det IFK-AIK som gällde. Världens sötaste bekant. Freddy Åsblom kopian. Jag kan bara säga gott om killarna på läktarn. Och på Donken stötte jag också på någon jag kände igen (från förra helgen, precis där). Det finns mer än fotboll som är intressant kvällar som denna.

Sunny day

Jag ville bara skriva ett litet inlägg denna fina dag! Har klippt ännu en randig tröja, har fått en knäpp på det, randigt och klippt. Så jag har träffat älskade Nathalie och suttit och ätit godis med mera på ett soligt berg. Hemma har jag pluggat konsumentkunskap i vårsolen och längtat till Bergen. Verkligen vart en fin helg!

PUSS!

Senior year.

image118

Nu är Lisa på väg hit med sin moppe så får bli snabb bloggning. Tröjan har jag klippt, linnet är från HM och tightsen från Bik Bok. Jag övar på att gå i mina balklackar och lyssnar på Sondre som jag skrev om tidigare.

Ha en toppen lördagskväll!

Congrats.

image117

Bild snodd av Johan.

Här spenderade jag min fredagskväll i goda vänners sällskap. Mysigt värre, lite utflippat, men bra.
Ikväll ska jag träffa underbara Lisa. Innan dess blir det matte och konsumentkunskap. I vårsolen? Här på västkusten brukar nämligen skolarbeten flyga iväg när man pluggar utomhus.

Till frukosten idag läste jag ett gammalt nummer av VR . Hittade både skön musik och en högst önskvärd blogg.

Hur ser helgen ut för alla söta?

Vår!

467978-116467978-114467978-115image113

Det blommar och är blå himmel. Jag har legat ute på baksidan i eftermiddag och slänger upp ett par bilder därifrån. I skolan hade jag på mig  snarlikt dethär, fast en grå slapp klänning istället. Vad jag ska ta på mig nu vet jag inte, men ombyte och smink är det dags för - ska möta upp vännerna i hamnen! Grillning ikväll, underbart. Vad gör ni för skoj denna fredag?

Jag skriver detta inlägg till en av mina bästa vänner, Nathalie. Vi ska kämpa livet ut tillsammans, och slutar du kämpa ska jag kämpa åt oss båda. Så mycket betyder du för mig. Och när vi är gamla kärringar ska vi köra trimmade handikappskärror på hög speed så att våra övervakare får ett helvete. Det har vi lovat varandra.

The next it-girls generation.

image112

Bild: Nylon, här.

Medan jag var i skolan och faktiskt fick lite gjort hade pappa besök av en vän som fixat våra datorer mer än en gång. Nu bloggar jag från laptopen igen. Det simpla felet var att Internet-knappen var avstängd. Lite skrattretande och SÅ min familj. Nu sitter jag här och är glad  i alla fall.

Efter skolan bakade jag och Hanna kladdkaka och såg bloopers, backstage och musik från HSM2.

Ser nästan aldrig Gossipgirl, för 5an har trillat ur kanalboxen här, men tjejerna är galet snygga. Speciellt Blair, men i Nylon är Serena snyggast.

Vad säger ni - Gossipgirl eller SATC?

Korall

image111

Fodral - Gina
Skinnpaj - HM
Klackar - Wedins


Såhär har jag sett ut i dagens vårsol. Dock var det Kawasakis på mina fötter. Skönt det.

Såg ett program om Facehunter idag på franskan. Har skrivit en redovisande text om min stol RETRO och reklamen för den, samt räknat 11 sidor. Nu ska jag slå en pling till Bergen!

Puss!

16 april 2008

Har på mig korallfärgade fodralet från Gina. Slänger upp en bild sen om någon agerar fotograf. Innan det ska jag göra en reklamaffisch för en stol och skriva en text om stolen och en om reklamen. Redovisning imorgon. Hatar att redovisa.
Hade nationella uppsatsprovet i engelska imorse. Skrev om min dator. "Från den kan jag blogga."
Senare är det VIP kväll på Gina Tricot, men jag har matte också. Rolig lill-lördag. Fast jag ska slå en pling till Norge sen.

Vad har ni på er för tjusigt idag?

She was sweet as a peach in a pineapple way

image110

Jag tänkte egentligen inte prata balklänning på bloggen. Men baldagen blev flyttad och alltså behövs klänningen till 27 maj istället. Ser den här pärlan från Ida Sjöstedt för vardaglig ut?

Det är så jag säger det

image109

Bild: http://www.rockshirt.se/

Har varit en lugn och fin helg med söta Josefin. Mycket spring på stan. Igår åt vi middag på Donken. Jag är alltid utåt och framåt, men när det kommer till söta, blonda, sportiga då vet jag inte vad som händer. Josefin nu hört många gånger att man alltid ångrar det man inte gjorde. Så för att lindra det tänkte jag "har inget att förlora" idag istället. Att det inte var tvärtom kommer också irritera mig ett tag.

Ikväll har Håkan Hellström spelat i Scandinavium. Håkan är sommar. Och han sitter på en neonfärgad t-shirt som jag tackar ja till.

Andra cravings är nåt sånt härdet korallfärgade fodralet som Kenza har och PepeJeans -linnet som hon också har, lyckliga hon.

Stars.

image108

Bild: Topshop

När jag var liten (eller mindre som mina vänner säger) skulle jag och min bästa kompis bli artister. Vi skulle heta Stars. Och ni skulle höra våra låtar sen! I år visade Chanel stjärnor. Som jag har letat efter en klänning, en topp...ja! Här har vi det. En shortsdress, hör på maken. Tub i toppen också. Svag för det. Nästa gång jag kikar på budgetplanen ska denna skrivas in. Åh!

Imagine all the people

image107

Bild: Michela, Stureplan

Min favoritblogg. Har varit hooked i säkert 1 år. Kan inte vänta till maj för att få skriva om underbara, vackra, Michaela Forni. Hennes p e r f e k t a garderob, galet goa kvällar, finfina dagar, italienska och vackra ansikte, skor, bloggstil, bilder och sätt att skriva. Speciellt det sista älskar jag. Älskar. Det är så bra. Så fint.

Det låter som en kliché. Kanske är det också det. Jag kan komma hem efter en provdag i skolan, bråk med kompisar, och läsa hennes blogg. Sedan ler jag och tar nya friska tag. Sluta. Inte. Blogga. Underbara.

Underbara!  

UO.

  

Urban Outfitters.

På första bilden är det helheten jag tycker om. Inget speciellt, bara somrigt fint.

Så är jag ju väldigt inne på magtröjor. Den vita ser så söt ut att ha till ljusa jeansshorts och den andra är bara för snygg.

Gillar du maglängden?

2004.

image105

Bruden här och hennes syster fick upp mina ögon för mode och kläder. Innan det gillade jag att gå på Kappahl och få fem tröjor för lika mycket pengar som andra köpte en Tiger tröja för. Andra bullar idag. Vad är din historia?

Manchester United.

image104

Ikväll kommer det att se ut så här. Semifinal nästa för älsklingslaget. Johan och Axel kommer hit och dricker cola och äter chips med mig.

Just nu är jag slapp. Mörkblå tights, vit t-shirt, lång grå kofta och mysigaste strumporna från Falke. Hade svart body under t-shirten, över tightsen förut, men nu är det ju bara plugg som gäller.

Heja mig. Tata!

Chips och Cola kväll

Det är tisdag, och det innebär chips, cola, Johan, Axel och 22 svettiga (ibland snygga) män på TV.  Liverpool och Fenerbache ska till semifinal i Champions League. Det har jag tydligen satsat pengar på.

Johan får övningsköra från och med idag, 16 år. Grattis!

Nu ska jag plugga lite innan jag åker och köper chips.

Puss!

Föresten, inte lite avundsjuk på Sofi som trallar runt i dessa. 

Gotta go my own way

 

Klänning - Indiska
Tub - American Apparel
Kofta - Cubus (!!)
Halsbandet jag har varje dag - Chanel
Hade blommiga tygskor i skolan.

Vi har fått snurren på det här med High School Musical, jag Hanna och Linnea. Nu ska vi lära oss alla danser och fortsätta fjanterierna. Även sånt behövs tycker jag.

Vet ni vad träningszonen är? Inte jag. Men nu får det vara färdigpluggat för idag.

Ni kan göra mig glad och berätta hur er måndag varit! Kyss!

Everyday

image99

Var det någon som såg Ringu 2 igår? Vi såg halva, sedan körde vi sing along med High School Musical 2. Och dansade barfota i mjukiskläder på gatan. Fabolous!

Cupcakes.

image96image97image98

Är det något jag är extra svag för så är det cupcakes. I Berlin finns det en shop. En ledsen dag kan man alltid pigga upp sig med att kika här. Då känns livet underbart.

 Nu ska jag plugga klassisk musik! Vad har alla goa gjort i helgen?

Puss!

Jag har en pussmun på min arm.

Kvällen har bjudit på andra världar och mys med vänner. Imorgon ska jag läsa en bok på gammal svenska, läsa på om träning, lyssna på klassisk musik och avsluta med tjejerna. Vad har ni för planer för helgen?


Once again I fell in love

image95

Som jag trånat efter de här klackarna. Till juni ska jag väl kunna gå ordentligt i de. Då ska de följa med på bal. Och visst var jag kreativ här med bilden? Benen i luften med taket som bakgrund. Innan jag blivit nöjd med bilden hann jag förstå att det är dags att uppta träning igen. Nu behöver jag bara sneakers, gladiators och säkerligen ballerinas.

Varit hemma idag igen. Får kanske bli piller för mitt mående snart. Och mindre bloggning och hängades vid datorn. Och mer träning!

PS. När jag skulle ha stort V i "varit" lyckades jag komma åt CTRL istället och fick ett norskt/danskt Ö. Började leta efter Ä, det som ser ut som AE, och när jag kom till CTRL + E stängdes hela rutan ner. Bara så ni vet.

PUSS!

Ikväll är det för Liverpool.

Det sägs att jag är medgångssupporter i Allsvenskan. Så vad händer nu. Marcus Allbäck är tillbaka i ÖIS.

Käre Cristiano Ronaldo tros hamna i Real Madrid.
Brasilien tror att Sverige kan vinna VM om alla spelare vill och satsar till 100.

Nu ska jag springa till TV:n där det är Liverpool - Arsenal!

United - Roma

1-0 i halvtid och Johan smsar från Hemsedal:

"Norska kommentatorerna vs. Glenn Hysén 1-0 haha"

"Roma angriperne ligger i trekant hele, hele tiden"

Kjærlighet.

image94

När Big flyttade till Napa sa Carrie:

After all, seasons change
so do cities
People come into your life
and people go.
But it's comforting to know,
the ones you love are always in your heart,
and if you're very lucky,
just a planeride away.

Warmth to my heart.

Takk til de som kommenterer. Karma til dere.

Så skrev Ulrikke (månadens blogg) och det är alldeles riktigt. Kommentarer är något riktigt fint och glädjande. Jag kan bara säga likadant, tack till de som kommenterar!


Vad tycker vi?

Andra tankar som Sofis mode öppnade var huruvida de här pumpsen med öppen tå från Dinsko är snygga eller inte. Minns när jag såg de i butik. Tyckte inte om de. Nu känns de lite mer fulsnygga. Eller som det heter på norska styggpene. Är i alla fall alltid sugen på skor. Vad gör ni för skoinvesteringar till våren?

Hur fint är det inte när sött möter tufft? Som blommig klänning och skinnjacka. Eller Luella SS'08 som jag skrev om i gamla bloggen. Jag älskar det. Du?

Där var också en hop shoppingtips. Satinsshorts från Carlings - att ha till gladiatorsandaler i sommar. En flermönstrad volangkjol från Gina Tricot att ha till en batman-tisha eller så. Sött möter tufft var det!
Gina Tricots kopia av Minimarketjackan är inte alls lika lockande som originalet. Där fanns också kjolen och klänningen från Topshop.

image93

Minimarket 2007

Dags att sätta lite fart på plugg och sedan möta upp Isabel som åker till Spanien imorgon!

Giles, Carrie och Sofi

Trött och illamående som jag var igår var det  mesta jag gjorde att läsa Sofis mode. För första gången. Och jag gillaren. Stötte på en klänning från Giles Deacon som liknade en enklare modell av den Carrie hade när hon satt i hotellrummet i Paris och väntade på ryssen.

image91
Giles Deacon SS'08

image92
Carrie Bradshaw.

Var det någon som fick en titt på Cashmere Mafia igår? Jag missade.

 Sofis blogg är också värd en titt.


RSS 2.0