Fröken Lund

Månadens blogg skrivs även den av en jättesöt tjej från Bergen, Norge. Jag ställde ett par mer och mindre komplicerade frågor/spørsmål till Ulrikke.

image77

Allmänt:
Hur mår du? Det går kjempebra her!
Raveparty eller mysig hemmakväll med pojkvännen/ hjemmekveld med kjæresten? Helst litt av begge deler. Men nå er jeg nyforelsket da, så foretrekker nok en hjemmekveld med min herlige kjæreste.

 Klädd för rave.

Hur ser en perfekt dag ut? En perfekt dag er å ikke ha noen planer, slappe av og gjøre akkurat hva man føler/känner  for.
Vad tycker du om Facebook? Facebook er jeg blitt avhengig/beroende av, det er en morsom greie.

Om hemstaden Bergen:
Bor du centralt i Bergen eller lite utanför? Jeg bor midt i sentrum, liker det best der det er mennesker, butikker og liv. Vil ha ting i nær avstand.
Gillar du stan/byen? Elsker Bergen, en kjempekoselig by bortsett fra at været tillater lite eksprimentering med klær.
Vad tycker/synes du om shoppingen i Bergen? Utelivet? Et ok shoppingstilbud, kjedene/kjedjorna dominerer helt klart. Det kunne vært bedre/bättre, så det blir en del shopping i Oslo om man skal ha noe spesiellt. Utelivet er veldig bra for de over 20, men klubbene for de mellom 18-20+ er det værre med, gleder meg bare til jeg blir 20.
Är du Brann-supporter? Er ikke særlig Brann supporeter nei, har veldig liten interesse for det, men liker alt brannstyret rundt omkring ved de store kampene. Det er med på å gi byen sjel.

 Typiska bilder från 2008.

Om mode, bloggning och stil:
Vilket är ditt favoritmärke/favoritdesigner? Min favorittdesigner opp gjennom tidene må være Valentino, selv om jeg ikke har råd til klærne hans elsker jeg å bare se på de. Man kunne alltid stole på at det han designet var stilsikkert og classy, i motsetning til mange av de nye designerne. Jeg håper å en dag eie noen av kjolene han har designet, og synes det var litt leit når han ga seg.
Vilket är ditt favoritmärke för smink? Mitt favorittmerke for sminke er Make up store fordi de har alt, øyenskygger og lipglosser i alle farver/färger, og i utmerket kvalitet. De har makeup for ethvert humør, og tillater mye eksperimentering.
Vem är din favoritmodell? Natalia Vodianova. Hun har en spesiell utstråling og virker som en smart jente. + Hun er en ekte cinderellastory.
Vilka bloggar läser du varje dag?
  Kenza, Linnea, Hans N, ellers varierer det. 
Vad inspireras du av? Jeg får alltid spørsmål om hva jeg inspireres av, men har ikke noe svar. Jeg ser et plagg og faller for de umiddelbart, det er enten/antingen en elsk eller hat greie for meg. Så prøver jeg å finne nye måter/sätt å bruke det på. Ser en del på catwalken og prøver kanskje å kopiere det på en billigere måte, som passer til min livstil. Jeg liker ideen om at alt skal være velstelt og polished.
Har du sådana hairextensions som du kan plocka av och på när du vill? Nei jeg har sveiset på.

 Snygg i page.

Dina briller är coola, får du bara positiva kommentarer om dem? Får alle slags comments om brillene mine, mange liker ikke at jeg bytter litt stil og utvikler meg, de vil ofte ha den gamle mer classy Ulrikke med bob og enkle klær. Brillene er med i et mer rotete/"stökigt" utrykk som de kanskje synes er uvant, mens mange elsker de. Det er vell en smakssak.

 I blå klarblå jeans och brillor får man blickar på Bergens gator. Klart det, snyggt så bara den!

Hur tänker du när du matchar och klär dig?
Når jeg kler meg om morgene prøver alltid finne en ny måte/sätt å matche noe på, en dag kan jeg ville være helsort/helsvart med høye/höga pumps og en annen dag farvesprakende/färgsprakande og ekserimenterende. Varierer mye etter humør og hva jeg skal.
Föredrar du "less is more" eller "more is more" när det gäller kläder och smycken? När det gäller smink?
Foretrekker/föredrar verken less is more eller more is more, det er en smakssak men akkurat nå er jeg definitivt i en periode hvor jeg liker å eksperimentere mer, så det blir en del av alt.
Din stil har förändrats mycket sedan du började blogga 2006, hur tror du att det har gått till? Min stil har forandret seg fordi jeg begynte å blogge når jeg var 16, og nå er jeg 18, mer voksen, feminin, og stilsikker. Jeg tørr/vågar mer og være meg selv, og bryr meg mindre om hva alle sier. Jeg er mer voksen nå. Hadde jeg gått fra 23 til 25 hadde nok ikke stilbyttet vært så stort.

 Ulrikke 2006 och 2007. Speciellt tagen blev jag av den lila outfiten.

Varför tror du att Danmark och Sverige är större än Norge i modedesignvärlden?
Helt ærlig, jeg vet ikke. Nummer 1 er selfølgelig/självklart fordi Norge er mindre, vi har et mindre fashion netverk. Det er vanskelig/svårt å leve på og derfor mindre som tør/vågar å satse. Fashion blir heller ikke tatt seriøst av staten som kunst og kultur, og får altfor lite i støtte. Ellers er det ikke så stor interesse for det i befolkningen heller bortsett fra visse miljøer. Nordmenn bruker mye penger, men mest på 5 måneder gamle trender og merkeklær, ikke individuell stil. De fleste tenker praktisk, og de som puster fashion og går med noe uvanlig får ofte stygge blikk. Desverre.

  Urtjusiga Jessica Simpson skor!

Färglatt i pumps

image75 

Tights och linnen - Topshop
Kofta - Rodebjer
Blå strumpor - HM
Pumps - Björn Borg


Halvdan bild på vad jag har på mig idag. Färg i pumpsen!
Det blev en tur på Topshop. Ur Kate Moss våren gillade jag lite extra denhärdenna och den.
Jag är väldigt inne på stjärnor också. Vita stjärnor på marinblått tyg. Chanel-stjärnor. Fanns en sån klänning på Topshop, men den hängde ensam och var en storlek för stor.
Innan jag tog spårvagnen hem gick jag förbi Drömma, där jag praoade i höstas. Nu är jag mest där för att tråna efter underbara klänningar.

Hann möta Oscar för att stå och tjöta en stund också, innan det bar iväg hemåt!

PUSS!

Bergen och Kate Moss

image74

Bild: Topshop

Jag vet att några av mina vänner i Bergen kikar in här på bloggen ibland. Idag har de haft norsktentamen och jag vet att jag vaknade för sent för att önska er lycka till, men då hoppas jag istället att det har gått bra :)

Nu ska jag sätta lite färg på mitt ansikte och ta mig till stan på egen hand och att kika på Kate Moss SS '08. Det töar sakta med säkert, så svarta pumps blir det. Vad har ni för planer för dagen?

Med fokus på detaljerna

image70

 

T-shirt - Monki
Bikini - HM
Halsband - present från Ur & Penn

Inspirerad av favoritmodellen för favoritdesignern blev det idag en Missoni-inspirerad bikiniöverdel utanpå tishan. Halsbandet fick jag på Linneas födelsedag. Det är en liten klocka, väldigt Marc Jacobs. Mycket inspirerat här.

Nu ska jag snart svida om till det blågula modet och heja på Sverige.


Puss!

Is timing everything?

Frågan i rubriken är från början ställd av Carrie Bradshaw.
Jag sitter här med min kalender uppslagen på v. 13, denna veckan. Johan har skrivit PÅSKLOV med en bokstav per dag.
Jag har antecknat Annies födelsedag igår, pappas födelsedag idag, Sverige - Brasilien imorgon, samt att jag ville åka till Bergen. Men de skulle tenta i nynorsk och bokmål och jag har spenderat för mycket pengar, så jag har också ritat ett brustet hjärta. <,3. Sånt, ni vet. På torsdag skulle Hanna åka till Tyskland och se Tokio Hotel, men nu är ju Bill sjuk. Kate Moss SS'08 släpps. Inbjudan ligger någonstans på skrivbordet. Ett till mingel på lördag och på söndag spelar United mot Aston Villa. Och sommartiden börjar! Det syns inte ute.
Har alltså sex dagar på mig att skapa en Mycket Väl Godkänd dagbok från Andra världskriget och jag vet inte om det är lugnt eller om jag borde ha panik.
Har ni mycket att tänka på?

Tänkte i alla fall lägga mig plus här på bloggen och lägga in Månadens blogg - April när jag har skrivit klart det här. Det har trillat "kandidater" mest hela tiden, men nu har jag bestämt mig. Lika bra att få det gjort innan solen gått upp och jag ändrat mig igen.

Godnatt!

Mimmi Pigg & Tokio Hotel

image69

Här är den, Mimmi tishan från HM som jag lånade av Nathalie. Här är också ett av mina tre par jeans som inte kommer att synas på bloggen många gånger till. Jag tycker nämligen att jeans är obekvämt, men vill man vara fin får man lida pin. Funderar dock på att leta upp de perfekta jeansen till hösten 2008.
Inspirationen kommer från Linn och koftan ja, den är från Rodebjer

Ska också skriva att jag tycker grymt synd om Hanna och Gabriela och alla andra Tokio Hotel fans som missar sina konserter i veckan och nästa ;(

Nästan som SATC 2

image68

Att det kommer en Sex and the City film har ingen missat. Men redan nu på måndag kommer skaparna tillbaka med fyra nya framgångsrika tjejer och deras relationer. Jag faktiskt bänka mig. Ska du? Vad tror vi om Cashmere Mafia?

Men redan imorgon ska TV3 slås på, Sverige möter Brasilien. Avspark 20,45!

Våffeldagen är pappas födelsedag

image67

Illustration: Lovisa Burfitt

GRATTIS PAPPA!

Turen på stan med goa Hanna och Rebecca från Styrsö blev inställd pga: Det är Nordpolen där ute.  Jag har istället spenderat tiden med att läsa favoritbloggarna och se på illustrationer av Lovisa Burfitt. Nu ska jag spela lite piano och kanske, kanske ta tag i det där förbjupningsarbetet som ska lämnas in på tisdag.

Where to spend summer.

image66

Bild: Topshop, igen.

Blir mer Topshop än AA. Men skulle inte den här tröjan vara det perfekta avslutet på en sommarkväll, plus jeansshorts, en eld, ett gäng goa vänner och fin musik?
Någon som har fått koll på vad som händer i sommar föresten?

Prinsessa.

image65

Klänning - Rut m fl
Tiara - Glitter
Skor - Björn Borg
Smyckena är mammas, presenter från hennes syster i Paris.

Min vän Lisa blr byxmyndig idag och det ska vi fira, klädda som prinsessor! Jag har ett påskägg med oätbara godsaker åt henne också. Så, grattis älskling!

Vår med snö.

  
  

Tights - Bik Bok
Baddräkt (under) & strumpor - HM
Magtröja - American Apparel
Solglasögon - Glitter (?)
Skor - Wedins


Innan vi for iväg för att sista-minuten-skaffa ett par saker, som en tiara att ha på Lisas prinsesskalas imorgon och aldrig mer, knäppte jag och mamma ett par kort. Vårkänsla hänger i luften och det är sol. Och snö.

Idag kommer far min hem från Tyskland. Satelitmottagaren för TV kanaler är paj. Då kan jag inte se sista avsnittet av Livet enligt Rosa - när hon sjunger för Ville på skolavslutningen. I somras köpte jag en gitarr och spelade den sången  hela sommaren.

Glad Påsk!

Påskafton.

image57

GLAD PÅSK!

Good Friday

image55

Enklaste sybeskrivningen någonsin:
- Skaffa en kompis i Stockholm som ger dig en I (L) STOCKHOLM tisha. Funkar speciellt bra om du är göteborgare. Tack Linnea.  Annars går de att köpa på Punktshop (?) i Stockholm.
- Klipp ut trycket.
- Köp en t-shirt på HM för 49,50.
- Flasha med chockrosa tråd för att få ihop delarna med sicksacksömnad.

Och detta har jag gjort när det snöade på långfredagen. De är tre nu, I HEART - tishorna.



Goa gubbar på lägerskola i Århus.

http://almah.blogg.se/secondhand/

Det här kan vara bland det smartaste jag sett. Alla älskar ju Alma, som är modeelit och företagsam. Yo go girl!


Maundy Thursday

Efter skolan idag var jag hos sjukgymnasten för knä-rehab. I väntan på bussen blev jag ägare till ELLE UK, April 2008, ni vet med Kate Hudson
Sedan mötte jag mamma i stan. Vi drack Chai Latte och spanade in Kina på NK för det har inte blivit gjort än. 
HM köptes nödvändigheter - som strumpor. Färgglada att ha i pumps i vår. Jag blev kär idag igen också. I ett rosa & transparent linne att ha på "pyjamasparty". Inte helt seriös där nej.

Ingen utgång blev det idag heller. Första dagen på lovet och allt. Sol och snö om vartannat har gett mig en lam förkylning som verkar bli kvar en stund.

Vad matchas bäst till benvitt "siden", guld, silver eller strass? Smycken, alltså.

Puss!

Påsklov, tack och lov

image54

Tights - AA
Tröja - mammas gamla
Skärp - Gina Tricot

Rimmet i rubriken är av det slag att jag skrattar åt det trots att det inte alls är kul. Men nu är det i alla fall ledigt i 11 dagar och jag ska sova mycket.

Love or just springfeelings?

image53

Bild: Topshop

Galet kär blev jag idag i transperanta, paljettprydda och svarta ting. Kjolar saknas i min garderob. 500 pix.

1 dag left.

Torsdagar är bästa skoldagen. Vi slutar 13,45. Och imorgon blir det dessutom påsklov! Då kan jag äntligen sluta vara avis på Henrik, Gabriela och resten i Bergen som vart lediga sen i fredags. Och vi får 1 hel lovdag mer än de.

Dagens klädsel består av mjukisdress i grått, svart och vitt, antar att det inte kväver någon bild.

Idag hade 9c matteprov som gick bra i början och dåligt i slutet, håltimma, påsklunch och hemkunskap där det gjordes piroger.

Efteråt var jag i stan med Lisa för att införskaffa en klänning som ska passa på hennes prinsesskalas på söndag OCH senare i sommar. Blev en vit en som jag förmodligen visar upp i helgen.

Läste hos Linn att Stockholm Fashionweek är flyttat till början av juni. Det suger för i augusti brukar jag ha chansen att närvara.

Igår kom jag fram till en lustig sak. T i Bergen som spelade i samma lag som SS kände SH som var på lägerskola med O. Liten värld.

Nu ska jag njuta at att slippa plugga!

UPDATERING: Esprit hade modevisning i Nordstan idag. Modellerna släpptes med lina från en ställning och gick stuprakt nerför catwalken samtidigt som de gjorde rörelser till discopop. Hade de bara gått rakt ner med vanligt catwalkssound hade jag gillat det starkt!


En tanke

image52

Klänning, egentligen kjol - Någonstans på Gotland
Tröja - Turistshop i Paris
Skor - Kawasaki

Det blev en hel hemma-helg. Idag blev det Ikea. Det blev en hel massa badrumsgrejer. Peeling, bodylotion, tvål, flaskor som mamma tyckte kunde vara bra att ha när vi reser och en stor bricka för små pengar.
Och jag tyckte att min klädsel var lite High School sportigt möter sommar-sött, fast med strumpbyxor.

Hade!

Inspirerad

image51

Tights - American Apparel
Klänning - Gina Tricot
Kofta - Svea
Väska - Friis & Co Pink Label/Prickig Katt

Till detta halsduk och skinnpaj som igår, samt skor och strumpor.

Äkta längder.

image50

Före och efter. Igår kväll och alldeles nyss. Jag har nästan page, men det blir som vanligt löshår på. På vänstra bilden ser man föresten ett skymt av mitt nya linne.

080315

Idag blev det ytterligare en tur på stan. Riktigt mycket av mitt hår försvann. Jag var klädd inspirerad av Kate Moss här. Det nya i klädväg är en svart tisha i medium från HM. Jag ska klippa, nåla, sy och skapa nytt av I HEART STOCKHOLM tishan jag fick av Linnea på sportlovet. Bilder dyker upp senare eller imorgon. PUSS!

Stefan.

image49

Bild: Forever 21

Jag vill tillägna detta inlägg min kompis Stefan i Stockholm. Ja, egentligen är det ju Linneas kompis. Om den här tishan funnits i manlig modell hade han fått den på sin födelsedag den 21 juli. För fred, kärlek och öl, det är ju vad som är livet enligt Stefan.

Färg.

image48

Bild: Topshop

Utan flygbiljett till Bergen blir det pengar över. Jag tröstade mig med att införskaffa detta färgglada linne. Det blir något annat än grått och svart. Det är exakt samma modell som det gråa jag skrev om här. Destiny och tjejerna som jobbar i Arkaden är bara för söta. Den 27 mars är det släpp för Kate Moss for Topshop SS'08!

Första.

image47

Första dagens - bilden. Mamma ställde upp med sina kamera och sitt tålamod. Såhär såg jag ut när jag gick runt i Göteborg idag och införskaffade en födelsedagspresent, ett linne och muffinsformar.

Linne och skinnimitation - HM
Kofta - mammas
Halsduk - av mamma

Imorgon ska jag klippa mig!

Til death do us apart

image46

Modebloggvärldens andra stora nyhet den här veckan var att även Forever 21 lastar till vårt nordiska land. Jag samlade ihop mina favoriter.

Det enda färgglada jag fick med var den röda klänningen att ha till utgång i sommar och de fushiafärgade shortsen att ha en slapp dag.

Förutom svarta blåsor finns där kakishorts till shoppingdagar, finfina ankelboots, en randig och runda solglasögon. Bland annat Linn har gett mig inspiration till ränder i vår. Och runda brillor verkar bli 2008 Wayfrayers.

Klänningarna då. Transperent, vardag, axelbandsllöst och den sista till höger bör verkligen få en närmare titt.

TOPSHOP

Efter nyheten av Topshop lastar till Sverige har jag inte riktigt vågat klicka mig dit. Men efter en ganska go kväll med flickorna och en halv natts sömn vågade jag och som vanligt fanns det mycket fint att klicka hem.

Everything's alright

Grå tights, svart klänning, Mimmi tisha, mormorskoftan, skinnjackan, silversnörena... Jag var nöjd med dagens. Jag hade planerat att överta mammas kamera. Men så faller jag och rubbar nyopererade knät och så blev det inte av. Och här sitter jag igen i mjukiskläder och väntar på Nathalie, film och popcorn.

image45

Det positiva med gamla datorn är gamla bilder. Sommar i egensydd t-shirtsklänning, Wayfrayers-look-a-likes och mammas gamla väska.

Göteborg - Bergen

Igår sa Stefan att han sett reklamen "Stockholm - Bergen 249 kr" på en buss.

Idag fick jag vara hemma till 12 och då hade vi matte för 5 pers i 9c.
Jag hade på mig svart baddräkt från HM, svarta tights jag med möda fått över bandaget, mormors mörkblå kofta från Paris och skinnimitationen också den från HM.

När jag kom hem lyckades jag få fart på kameran, så jag sprang ut för att ta en outfitsbild, men då dog den såklart igen.

Nu har jag letat flyg till Bergen. Snart ska jag leta jobb istället. Men nu har jag tre gula böcker att ta itu med - engelska och samhäll. Vad vet vi om FN egentligen?

StyleInc

Fick mig en intervju med Marte som skriver StyleInc, har en snygg slapp stil och som kronan på verket bor i min favoritstad Bergen.  Kanske kan hon sjunga "Heia Brann" också ;)

image44

1. Hur mår du?

Jeg har det veldig bra for øyeblikket jeg:) (håper jeg forstod spørsmålet rett nå)


Vart i Norge bor du?

Jeg bor i Bergen.


Vad inspireras du av?

Mye som inspirerer meg, alt fra årstider til etnisitet til andre personer med spennende stiler:)  


Vad gör du på helgerna?

I helgene er jeg ute med venner, på shopping eller på min elskede hytte på fjellet:)


Tycker du själv att din stil är mer "vardag" eller "uppklädd"?

Stilen min er veldig variert. Om jeg føler jeg pyntet eller verdagslig varierer på humøret, så jeg kan være begge deler. Er som oftest litt laidback.


Vad läser du för modemagasin? Finns det bra norska modemagasin?

Jeg leser ikke så mye blad, er mest inne på blogger ol på nettet.


Vilka bloggar läser du?

Fashiontoast.com er min absolutte favoritt! Men jeg har også veldig sans for Amanda Berg sin blogg. 


Vart shoppar du helst? (butik)

H&m eller secondhand butikker:) Men det er jo mange flere butikker man kan finne skikkelig godbiter i. I utlandet liker jeg Zara og Topshop.


Varför bloggar du på svenska Tjejsajten?

Det vet jeg ikke egentlig. Blogget på blogspot før, men ett eller annet skjedde slik at jeg ikke klarte å poste noen innlegg, så da startet jeg på tjejsajten.  


Vilka städer som du besökt har bäst shopping?

Jeg var i Berlin for en måned siden. Det var helt fantastisk! Syns også at København er en fin shoppingby:)


Om du hade en kändis stil, vems stil skulle du då ha?

Elin Kling, eller hun som står bak Fashiontoast.com:)


Gillar du fotboll? I så fall, vilket lag håller du på?

Nja, jeg er litt medgangssupporter kan man si. Heier på de som vinner. Hehe. Hovedsakelig går det i Brann (Bergens fotball lag).


Föredrar du sneakers eller högklackat?

Det er finest med høye finsko, men absolutt mest behagelig med sneakers;)


Vad lyssnar du på för musik?

Liker My chemical romance, The killers, The postal service og Matchbox twenty! 


Favoritmärke/designer?

Chloé, Alexander Wang og Marc Jacobs:)


Vem är din favoritmodell?

Syns Heidi Klum er en av de absolutt vakreste på jord!


Vilken designer gjorde snyggaste kollektionen SS'08?

Alexander Wang har tatt meg med storm!


Har du varit i Stockholm? Vilken är din favoritbutik där?

Jeg har vært i Stockholm ja, men det er lenge siden. Så jeg husker dessverre ikke helt hvilke butikker som var bra.


Vilka plagg satsar du på till sommaren?
Kort skinnjakke, vintage solbriller, flashback med søte kjoler med blomstermønster, store clutcher med sterke farger, og oppbrettede jeansshortser:) Gleder meg!

Måndagar är skit

image43

Tror det var hos Ebba jag först såg Kate. Hon är underbart fin i Miu Miu i brittiska Elle. Tillsammans med the Olsens , Agyness och Karl så är hon en smärre svaghet hos mig.

Igår somnade jag efter 4, imorse pallade jag mig upp halv 7, åt frukost, tog på mig Mimmie tishan, ändrade mitt utseende från zombie och plattade håret. Så tog jag och kryckorna bussen till skolan. Men vi hade visst idrottsdag. Så S och hans vänner fick sig ett gott skratt, klassföreståndaren hade en del att komma med och D anlade en förvånad min när han såg mig med kryckor igen.

Det blir väl en del engelska idag då, för imorgon ger jag tiden åt Manchester United - Lyon!

Kärlek.

"Det var en gång en pojke. Han hade blont rufsigt hår som man inte kunde motstå att dra handen igenom. Han hade uttrycksfulla ögon och kroppsrörelser man fick rysningar av. Han spelade fotboll och var duktig i skolan. Han var bland det sötaste som fanns. Mitt hjärta slog i otakt när jag såg honom. Kunde inte placera honom på skalan mellan vänskap och kärlek, men jag visste att jag älskade honom."

Det här är också kärlek.


I can only smile while watching you

 

Gråa nyanser. Igen. Att matcha med avklippta jeansshorts eller jeanskjol och röda accessoarer, klä upp eller klä ner, ha på dagen eller på kvällen. Från Topshop.

Får se om jag får nåt skolarbete gjort idag. Klockan fem ska jag i alla fall se Eva och Adam.

Puss!

Istället för mjukisbyxor...

image40

Idag har jag på mig mjukisbyxor och I HEART BERGEN. Ikväll kommer jag inte gå ut på kryckor och inte ha på mig det här:

T-shirt: Vintagestuk och Musse Pigg, från Topshop! Ja tack.
Kjol: Svart lack från AA. Utökning av kjolar behövs i min garderob, lack är jag ett fan av och AA säger jag aldrig nej till.
Skor: Bästa sättet för en liten tjej att bli längre. Dösnygga, men inte så käcka att matcha med kryckor. Också från Topshop.

Klänning, dress, kjole, robe.

   

Fyra klänningar från American Apparel.

1. Det är den där med ryggringning som hela bloggvärlden har. Jag har dock inte sett någon som har den i nude. Och eftersom att den är fin och klänningen i vilket fall som helst finns i regnbågens alla färger så kan jag gott tänka mig att hoppa på tåget.

2. Laméklänning som också finns i silver. Den är snarlik den Ida Sjöstedt hade i sin förra eller förrförra kollektion. Det finns en precis likadan i bomull, i massa färger, att ha till vardags.

3. En enligt mig perfekt version av den lilla svarta. Även denna finns i flertalet färger.

4. Jag älskar den här ballerinaklänningen. Den är så fin med sin tajta överdel och böljande kjol. Jag har föredragit den i fushia och marinblått innan jag föll för den här fina lila nyansen.

Föresten, jag gör en egen kategori åt AA.

My love

image35

Bild: Acne

Det var hos Sandra som jag först såg denna underbara body från Acne. 800 spänn kostar skönheten. Jag är kär.

Gårdagen.



Isabels födelsedag firades hemma hos Jonna. Hon fick "Sanning eller konsekvens, elaka versionen, från 16 år"



Jag var där iklädd body från MQ och mjukisbyxor, som planerat, och Nathalie var där i snygg, djurmönstrad, strapless klänning.



Runius var snygg i jeanskjol och paljettlinne och kära Louise som jag inte sett på år och dar sen vi möttes i stan för några veckor sedan var också uppklädd och där med en kompis.



Niklas och Linnea lekte Sanning eller konka lagligt.



Hanna och Fillan var söta som vanligt.

Födelsedagsfirande

Nu är jag hemma och nu ska jag lägga mig. Imorgon har jag ännu en anledning att stanna i sängen. Jag vill inte ens veta allt jag har sagt ikväll. Men jag älskar vännerna.

RSS 2.0