Hipp hipp hurra

Om några timmar ska jag iväg på födelsedagsfirande. Tyvärr måste jag göra detta iklädd mjukisbyxor, då det i stort sett är det enda jag får på mig i byxväg. Tänkte en body till för att göra det hela lite roligare, och kanske sminka mig superfint? Ikväll är mitt partytrick att vifta med kryckorna i takt till musik.

Puss.
Cissi.

Nio till fem

image29

Vet att alla redan älskar Nio till fem och nu är jag också helt tagen. Sandras alldeles egna söta stil som passar just henne så perfekt, bilderna som jag bara inte kan slita blicken från, ja, nu är jag helt tagen. Vilken bra start på denna fredag!

Sophomore

image25

Bilder: http://www.sophomorenyc.com

Nu längtar jag efter grönt gräs, snygga kläder och en kärlek att kasta sig över, precis som på bilden. Sophomore är ett amerikanskt märke på förutom säsongens kollektion visar upp ett gäng inpirerande bilder på sin hemsida. Under ser ni tre tishor jag skulle vilja ha i vår. Ett alternativ till I HEART tishorna, som Linnea förövrigt tror att jag samlar på.



Eftersom att jag är hemma från skolan imorgon rör jag mig mot sängen först nu.

/C.

Grått.

image24

De dagar jag tycker att jag har för mycket grått (varje dag?) ska jag bryta av med min gröna väska från Prickig Katt och tänka på hur snyggt Kate Moss gör det.

PICS



Bilder: Jag, Nylon, Sophomore lookbook & Permanent Vacation.

Paljettshortsen som aldrig inköpts i Paris sökes.

Lycka.

Jag är lycklig för idag har jag fått prata med två av mina underbara norska tjejkompisar. Jag saknar Bergen ganska mycket nu. Eftersom att det numera är Didriks födelsedag ska jag börja med att skriva "Gratulerer med dagen" och påpeka att det idag var exakt 2 månader sedan jag åkte till Norge. Senare idag vankas alltså knäoperation. Skulle hellre åkt tillbaka till Norge. Men vem vet, jag kanske lyckas skaffa mig ett jobb och åka upp på påsk? Jobb sökes.

PUSS!



30 december 2007. Firade min födelsedag i Bergen. Här med Gabriela.



13 september 2007. Internordisk lägerskola, orientering. Regine och Didrik i bakgrunden, med sällskap av Pål.

FEBRUARI

image10

I brist på sommar och oufitbilder är gamla bilder det enda jag har att erbjuda.

Idag lånade jag en Mimmi-tisha av Nathalie. Den är snygg som satan och inköpt på HM!

Freja Kjellberg.

image8image9

Som jag skrev på Blogspot är skandinaviska Top Model vinnaren från några år tillbaka, dösnygg. Och modeskribent på Stureplan.se. Stor glädje! Se bara hur snyggt hon gör det, för både dag och kväll!

Cissi.



På födelsedagsfirande i Stockholm. Bästa vännens byxmyndighet!



Inte många minuter in på 2008, i Bergen, med Hanne och Regine!



I somras!

Jag kom fram till att ni som inte sett Fashionabelt Blogspot, inte vet ett smack om mig. Så det ska jag klargöra!

Jag är Cissi. Egentligen Cécilia, men det säger ingen. Jag bor på Sveriges framsida, bästkusten i Glenns hemstad Göteborg. Hemma är det bara jag, mamma och pappa. Födelsedag har jag näst sista dagen på året. Född 1992. Jag går i 9c, världens bästa klass, och har valt samhäll-språk. Vill bli journalist. 
Jag föredrar att shoppa, se på fotboll, resa, och den gamla goda - vara med vänner, såklart. Shoppar gör jag helst i Stockholm och Paris, där mormor bor, annars är HM en favorit.
Jag har ett favoritlag i varje liga - IFK Göteborg, Manchester United, Barcelona, Lyon, Roma.
Reser gör jag helst också till Stockholm, till Linnea, och till Bergen, Norge där jag har vänner från en internordisk lägerskola. Så det blir nog en del bloggning om det.
Jag gillar Sex and the City, speciellt tredje och sjätte säsongen, och Gossipgirl böckerna. Ovanligt.
Min musiksmak har beskrivits såhär: "Du lyssnar bara på smörsång och Marit Bergman", samt "Är inte du lite för söt för att lyssna på sånt här?" Just nu gillar jag Dope.
Ja, jag tog hjälp av en mina vänner-bok från lågstadiet. Fick alltså samtidigt se vad mina vänner svarade för typ 8 år sedan.

Jag kan också berätta att min kamera är sjuk, men outfitsbilder kommer. Och att jag ska operera vänster knä på onsdag och inte fick ha nagellack då. Godnatt!

Urban Outfitters

image4
Tisha och skor från UO.

Urban Outfitteres är ett Mekka, nästan bättre än American Apparel. Hade velat matcha ihop en blommig kjol med en gul batman-tisha och skinnpajen från HM, men pengarna räckte inte, den där lördagen i Stockholm.

Tishan här har en otroligt fin bild framtill - att ha till allt, alltid, mockaskor vill jag ha till korta, fladdriga klänningar och bara ben i vår och de sista skorna är ett perfekt sätt att bli längre.

Idag fick jag ett glädjande mail angående en eventuell balklänning. Jag säger bara Ida Sjöstedt, catwalk SS'08. Kanske dyker upp ett smakprov här på bloggen senare.

Ikväll har jag pajat vattenkranen i badrummet och nu är det dags för lite Chanel på naglarna!

/C.

2004 är förbi.

image3

Johan skickade just det här till mig:

"Stående ovationer när Chippen byttes ut. Christian Wilhelmsson fick stående ovationer när han byttes ut efter sin första match från start för Deportivo La Coruna. Men det var inte enbart hans förtjänst. In kom nämligen Deportivo-legendaren Juan Valeron - som varit skadad i två år."

I fyra år var han som Gud för mig. Sedan dess har han lämnat Anderlecht och slängts hit och dit. Nu är det inte mycket kvar att langa vidare. Stabaekk, snälla ta tillbaka honom!


MÅNDAG.

image2

Bild: American Apparel

I min gamla blogg går det att se hur mycket jag brukade hata måndagar. Idag var en sån måndag. Om jag fick en marinblå tisha i mjukaste bomull från älskade AA skulle det nog bli bra. I väntan har jag på mig min magtröja.

Ikväll vankas inget annat än studier om andra världskriget, och telefonsamtal på förbindelsen till Norge.

/C.

2008.

Om 2007 var tightsens år blir 2008 strumpbyxornas år. De grå strumpbyxornas år. Jag har dock nog med grått på mina klädstänger. Igår köpte jag ett par svarta strumpbyxor i 40 den på HM Divided. 30 spänn. Tänk att man kan bli så glad för så lite. Imorse hittade jag ett annat svart par i 20 den. Lika glad för det.
Men jag lever i mina tights. Åh, jag kommer bli ett modeoffer. Jag kommer att slänga ut favoriterna från American Apparel och lasta in nya, billiga strumpbyxor i gråaste grått! Det är bara att vänta och se!
Så, tights eller strumpbyxor? Inte 2008, utan allmänt.

Mina naglar är fortfarande à la naturell, men jag är klar för prov imorgon, och ska nu sussa mig i säng. God natt!

SÖNDAG

image1

Bild: http://www.tiptop.webblogg.se/

De här skorna kan man buda hem. Om jag endå var lite stabilare. Tills vidare får jag nöja mig med lackpumpsen jag fick med mig hem från rean. Men en dag, då ska jag vara lång! Eller längre.
Det regnade här på västkusten igår och mina älskade skor blev ännu lite fulare. Mina Kawasaki med silversnören. Vilken skotyp är du?

Dags att måla naglarna rosa och fälla upp matteboken. Tjoho!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0