Favoritbloggar

Jag hade helt glömt av Månadens blogg, som jag tycker är sjukt kul att göra! Det kan bero på att jag inte hittat någon ny blogg jag tyckt extra mycket om, utan hållt mig till de "gamla" kära. Så jag gör en lista över mina 6 svenska favoritbloggar.



Alma H, http://almah.devote.se/, är lika gammal som jag och har en otroligt snygg stil med säkerhet. Så har hon otroligt fint hår, 75 cm mätte hon det till. Alma älskar högklackade skor och lägger upp underbara bilder på sådana. Jag skulle kunna spendera timmar med att stirra. Syr gör hon också! Fina kjolar som är inspirerade från catwalken, som hon säljer. Den sista bilden visar att hon är driftig och kommer att komma långt. Alma har en bloppis, som är omåttligt populär! Modelljobb har hon också gjort. Nästan irriterande så mycket bra man får skriva. Heja heja!



Karoline, http://thatshot.blogg.se/, har hela sin blogg full av fruktansvärt fina bilder. Inspirerande bilder på sina egna outfits, inspirerande modefotografier, inspirerande designerkollage, och inspirerande bilder med saker man kan köpa och hur man kan matcha dem. Galet inspirerande blogg med andra ord! Sedan är hon tillsammans med en fotbollssnubbe som ser ut som Kurt Cobain.



Linn Gustafsson, http://linngustafsson.se/, har en dösnygg stil som jag gärna inspireras av. Med garderoben full av fina klänningar och Acne-jeans kan man inte misslyckas, Linns klädstil är to-die-for! Hon gör arbeten för Expressen Fredag och SOLO, inspireras själv av Alexa Chung och älskar YSL. Och hänger med Elin Kling! Det kan bara resultera i en snygg blogg.



Lisa, http://www.lisaplace.devote.se/, är född 1994, men har en världsvan, sjukt fin klädstil. De två sista bilderna är typiska för bloggen, och underbara att se på när man kommer hem en jobbig dag. Det syns att Lisa älskar att fotografera. En annan passion är cheerleading, som jag tycker ser galet coolt ut. Coola kläder, cool blogg, coola bilder, cool fritid. Cool tjej.



Michaela, http://blogg.stureplan.se/michaela/, skriver min absoluta favoritblogg. Jag skrev om henne ganska nyligen, men det tåls att göras om och om igen. Michaela älskar också skor (på första bilden är hon med sitt senaste par,) och jag älskar hennes blogg. Förutom det snygga innehållet i hennes garderob, så är jag lite kär i de typiska bilderna på hennes blogg. Partybilder från nattens uteliv. Parkhäng med vänner och vin en solig dag. Det hon tänker och skriver är också väldigt fint. Nu senast om pipor. <3



Moderniteter, http://www.moderniteter.devote.se/, är bloggen jag läst längst, varje dag, flera gånger om dagen. Över ett år har det gått, och jag har läst varenda inlägg sedan bloggens start. Moderniteter skrivs av de söta systrarna Amanda och Olivia som bor en bit härifrån på västkusten. Second hand fynd och festivalsommar beskriver de perfekt. De har lika och söta stilar som tillsammans med deras gemensamma intresse för musik, mat och fina saker, ger bloggen ett grymt fint stuk. Ja, jag har ju som sagt följt deras kjolar och söthet i över ett år!

Kommentarer
Postat av: Moderniteter

Åh tack vad fint! Kram!

2008-05-17 @ 18:47:11
URL: http://moderniteter.devote.se
Postat av: Anonym

Tack, jag blir så glad! ha en underbar kväll!

2008-05-17 @ 20:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0